top of page

Gevelreiniging voor verschillende typen bedrijven

Gevelreiniging bedrijf Eco-Steam heeft al bij verschillende bedrijven gewerkt aan het reinigen van gevels. Dit doen we niet alleen voor bedrijfspanden, maar ook voor distributiecentra. Uitdagingen gaan wij hierbij niet uit de weg: dit zien we als een doel dat we graag behalen.


Ook reinigen wij regelmatig distributiecentra, waar laad- en losverkeer zich continue op het bedrijfsterrein bevindt. Werkzaamheden gaan door, dus een uitdaging voor ons is dat het verkeer geen hinder van de reiniging ondervindt. Heeft u voor ons een uitdaging voor gevel reiniging liggen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend locatie bezoek!

Onze uitdagende projecten

Eco-Steam heeft veel ervaring met (industriële) gevel reiniging opgedaan tijdens uitdagende projecten. Naast gevel reiniging is Eco-Steam ook specialist in damwand reiniging en dak- en gevelreiniging. U kunt er dus ook voor kiezen om naast gevel reinigen direct de volledige buitenkant van uw bedrijfspand of woning te reinigen. Wij komen graag bij u langs om te kijken waar uw opties liggen voor een industriële reiniging. Vraag hieronder een offerte aan! Dan nemen wij contact met u op.


Comments


bottom of page