DAKREINIGING MET STOOM

f3ea42ee-e7cb-4ed2-b4fa-10e2596e128f.jpg

Denk je dat je dak een grondige onderhoudsbeurt kan gebruiken? Neem dan snel contact op en schakel een van onze experts in. Onze ervaren vakmensen kunnen je dak er voor een relatief kleine investering weer als nieuw doen uitzien. 

 

Wij zorgen voor het:

  • Ontmossen van daken

  • Reinigen van daken en dakgoten

  • Herstellen daken

  • Coaten daken

 

Ontdekken ze tijdens de werken beschadigingen of slijtage op? Dan wordt de schade gerepareerd of worden stukken van je dak vervangen. Vraag ons ook gerust naar mogelijke afwerkingen zoals een extra beschermlaag die bespaart op toekomstig onderhoud, in tijd en budget! En pols gerust ook eens of er premies bestaan van de overheid om je extra te ondersteunen.

Onze werkwijze is doeltreffend en effectief. Na een algemene controle van de dakbedekking start de dak reiniging. Eventueel vervangen wij eerst nog aanwezige gebroken leien of dakpannen. Voor een dak ontmossen gebruiken wij een hogedrukunit met vuilfrees. Hiermee vindt er ook een grondige dak reiniging plaats op moeilijk bereikbare plaatsen. Wij spoelen daarna het dak af om vervolgens optioneel een anti-mos product aan te brengen. Tijdens het ontmossen van het dak komt er mos op de grond op ramen terecht. Uiteraard zorgen wij ook hier voor de schoonmaak en laten wij alles netjes achter. Tot onze taak behoort overigens ook het ledigen van de dakgoten om verstopping te voorkomen. Uw dak ziet er na het ontmossen weer fantastisch uit.

a9456912-0a56-4053-873b-92b416a49b28.jpg

OFFERTE NODIG?

Vraag vrijblijvend en gratis een offerte aan bij Eco-Steam voor het reinigen van uw dak. Uw dak tijdig laten reinigen voorkomt problemen in de toekomst. U hoeft alleen maar het invulformulier voor een offerte in te vullen. Wij berekenen de prijs op basis van de toegankelijkheid, vervuilingsgraad en eventuele inzet van machines. Bijvoorbeeld van een hoogwerker. U hoort binnen 24 uur van ons. Of wilt u nog sneller contact? Bel ons dan voor het reinigen van uw dak op 0467 00 66 00.

CONTACT INFO

 

ECO-STEAM

Bouwdreef 6
1840 Londerzeel (België)
BE 0830.539.932

info@eco-steam.be

www.eco-steam.be

0467 00 66 00

Eco-steam is gespecialiseerd in het milieuvriendelijk reinigen van gevels, terrassen, daken en opritten. We beschikken namelijk over een ervaren team van experten die zelfs zwaar vervuilde oppervlakken reinigen op basis van stoom. Deze ecologische methode maakt alle verschil voor het uitzicht van je woning. De werken zijn niet ingrijpend, gaan heel vlot en worden uitgevoerd met oog op jouw veiligheid en die van onze vakmensen.

Aarzel niet om ons te contacteren.

© 2020 ECO-STEAM. Proudly created by ONE MAN AGENCY

  • Facebook
  • LinkedIn