TERRASREINIGING

Natuurlijk kun je alleen maar lang genieten van je terras als je het goed onderhoudt. Veel particulieren gaan onbezonnen te werk met chemische producten, javeloplossingen of een hogedrukreiniger, zonder zich goed te informeren. Hierdoor zadelen ze zichzelf vaak op met extra kosten. Het zou immers niet de eerste keer zijn dat iemand ernstige schade toebrengt aan zijn terras door de verkeerde reinigingsmethode toe te passen. Schade zorgt vaak voor lekkages en grotere problemen aan de woning. En het laatste dat je wilt in je woonst, is een vochtprobleem bovenop een vuil terras.

Wij zorgen voor het:

  • Ontmossen van terrassen

  • Reinigen van terrassen

  • Coaten van terrassen

De juiste reinigingsmethode hangt af van verschillende factoren. De staat van je terras, het materiaal en de mate van vervuiling zijn de belangrijkste. Afhankelijk van die factoren kiezen we de juiste behandeling met professionele werktuigen en producten die het gebouw en het milieu niet schaden. We houden bovendien altijd rekening met jouw veiligheid, die van je woning en van onze werkmensen. Zo garanderen we een stralend resultaat zonder risico’s!

Wil jij je buren jaloers maken met een terras dat er zo goed als nieuw uitziet? Wil je geen bakken geld verspillen aan het uitproberen van verschillende methodes en producten, zonder resultaat? Neem dan vandaag nog contact op en ontvang spoedig een vrijblijvende offerte.

OFFERTE NODIG?

Vraag vrijblijvend en gratis een offerte aan bij Eco-Steam voor het reinigen van uw dak. Uw dak tijdig laten reinigen voorkomt problemen in de toekomst. U hoeft alleen maar het invulformulier voor een offerte in te vullen. Wij berekenen de prijs op basis van de toegankelijkheid, vervuilingsgraad en eventuele inzet van machines. Bijvoorbeeld van een hoogwerker. U hoort binnen 24 uur van ons. Of wilt u nog sneller contact? Bel ons dan voor het reinigen van uw dak op 0467 00 66 00.

CONTACT INFO

 

ECO-STEAM

Bouwdreef 6
1840 Londerzeel (België)
BE 0817.733.457

info@eco-steam.be

www.eco-steam.be

0467 00 66 00

Eco-steam is gespecialiseerd in het milieuvriendelijk reinigen van gevels, terrassen, daken en opritten. We beschikken namelijk over een ervaren team van experten die zelfs zwaar vervuilde oppervlakken reinigen op basis van stoom. Deze ecologische methode maakt alle verschil voor het uitzicht van je woning. De werken zijn niet ingrijpend, gaan heel vlot en worden uitgevoerd met oog op jouw veiligheid en die van onze vakmensen.

Aarzel niet om ons te contacteren.

© 2020 ECO-STEAM. Proudly created by ONE MAN AGENCY

  • Facebook
  • LinkedIn