GEVELREINIGING OF CREPI

Een gebouw heeft het vaak hard te verduren, zeker de buitengevel. In weer en wind moet deze standhouden en een barrière vormen tegen vuil en vocht. Het is dan ook niet verbazingwekkend dat een vervuilde of versleten gevel nare gevolgen met zich kan meebrengen. Hardnekkig vuil kan je steenwerk aantasten of ervoor zorgen dat je muren niet meer naar behoren kunnen ‘ademen’. Bovendien heb je een grote kans op vochtproblemen zoals doorslaand vocht. Dergelijke problemen door scheuren, barsten of lekken zorgen dan weer voor een hoger energieverbruik en schimmels. En schimmelvorming heeft dan weer rechtstreeks een nefaste impact op je gezondheid. Redenen genoeg dus om zorg te dragen voor je gevel!

Eco-Steam zorgt voor het:

  • Gevelreinigingen

  • Aanbrengen hydrofuge coatings

Bij Eco-steam bieden we ook de mogelijkheid om je gevel extra te laten beschermen. Door middel van een hydrofuge coating krijgt ook toekomstig vuil geen kans meer. Hierdoor blijf je langer gevrijwaard van de nare gevolgen van vocht op je woning. Bovendien geeft het je woonst een nieuw en fris uitzicht waar heel de buurt jaloers op zal zijn!

Wil jij ook een schitterende gevel voor minstens 10 jaar? Bespaar jezelf dan de hoge kosten en overlast van drastische renovatiewerken en neem vandaag nog contact op met ons voor gratis advies of een vrijblijvende offerte.

66a92d2e-b110-47dc-b680-d7c6af60916c.jpg

OFFERTE NODIG?

Vraag vrijblijvend en gratis een offerte aan bij Eco-Steam voor het reinigen van uw dak. Uw dak tijdig laten reinigen voorkomt problemen in de toekomst. U hoeft alleen maar het invulformulier voor een offerte in te vullen. Wij berekenen de prijs op basis van de toegankelijkheid, vervuilingsgraad en eventuele inzet van machines. Bijvoorbeeld van een hoogwerker. U hoort binnen 24 uur van ons. Of wilt u nog sneller contact? Bel ons dan voor het reinigen van uw dak op 0467 00 66 00.

CONTACT INFO

 

ECO-STEAM

Bouwdreef 6
1840 Londerzeel (België)
BE 0817.733.457

info@eco-steam.be

www.eco-steam.be

0467 00 66 00

Eco-steam is gespecialiseerd in het milieuvriendelijk reinigen van gevels, terrassen, daken en opritten. We beschikken namelijk over een ervaren team van experten die zelfs zwaar vervuilde oppervlakken reinigen op basis van stoom. Deze ecologische methode maakt alle verschil voor het uitzicht van je woning. De werken zijn niet ingrijpend, gaan heel vlot en worden uitgevoerd met oog op jouw veiligheid en die van onze vakmensen.

Aarzel niet om ons te contacteren.

© 2020 ECO-STEAM. Proudly created by ONE MAN AGENCY

  • Facebook
  • LinkedIn