OPRITREINIGINGEN

Luchtverontreiniging, vuile banden, remsporen, voetafdrukken, mossen, algen, … Je oprit krijgt het allemaal over zich heen. Het is dan ook niet verrassend dat wat ooit een gloednieuwe oprit was, er snel verweerd gaat uitzien. Gelukkig kun je vuil professioneel verwijderen, alsof het er nooit is geweest. Eco-steam biedt voor alle vlekken en ondergronden een oplossing op maat, voor een uniek, vlekkeloos resultaat. Met een team van ervaren experts ziet je oprit er voor een fractie van de prijs terug zo goed als nieuw uit. Eco-steam biedt een allround service waarbij eventuele beschadigingen worden hersteld. Bovendien kunnen we na de werken een beschermende coating aanbrengen zodat je oprit er nog heel lang als nieuw zal uitzien.

 

Wij zorgen voor het:

  • Ontmossen van opritten

  • Opritreiniging

  • Terrasreiniging

Bij Eco-steam reinigen we al jaren opritten en weten we precies welke methode het meest geschikt is voor jouw situatie. We houden rekening met de mate van vervuiling, het soort vervuiling en het materiaal waaruit je oprit bestaat. Bovendien hanteren we de juiste veiligheidsvoorschriften zodat je gezin, je woning en onze vakmensen geen gevaar lopen. Beschermende kledij, het juiste kwalitatief materiaal en geschikte, veilige producten, … Het is allemaal even belangrijk! Als particulier kun je niet met al die factoren rekening houden en loop je het risico om blijvende schade aan te brengen aan je oprit. En dan ben je verder van huis! Om nog maar over het kostenplaatje te zwijgen …

OFFERTE NODIG?

Vraag vrijblijvend en gratis een offerte aan bij Eco-Steam voor het reinigen van uw dak. Uw dak tijdig laten reinigen voorkomt problemen in de toekomst. U hoeft alleen maar het invulformulier voor een offerte in te vullen. Wij berekenen de prijs op basis van de toegankelijkheid, vervuilingsgraad en eventuele inzet van machines. Bijvoorbeeld van een hoogwerker. U hoort binnen 24 uur van ons. Of wilt u nog sneller contact? Bel ons dan voor het reinigen van uw dak op 0467 00 66 00.

CONTACT INFO

 

ECO-STEAM

Bouwdreef 6
1840 Londerzeel (België)
BE 0830.539.932

info@eco-steam.be

www.eco-steam.be

0467 00 66 00

Eco-steam is gespecialiseerd in het milieuvriendelijk reinigen van gevels, terrassen, daken en opritten. We beschikken namelijk over een ervaren team van experten die zelfs zwaar vervuilde oppervlakken reinigen op basis van stoom. Deze ecologische methode maakt alle verschil voor het uitzicht van je woning. De werken zijn niet ingrijpend, gaan heel vlot en worden uitgevoerd met oog op jouw veiligheid en die van onze vakmensen.

Aarzel niet om ons te contacteren.

© 2020 ECO-STEAM. Proudly created by ONE MAN AGENCY

  • Facebook
  • LinkedIn