top of page

Waarom moet ik mijn gevel laten reinigen?

Voor zowel particulieren als bedrijven is gevelreinigen belangrijk. Een schone gevel zorgt tenslotte voor een frisse uitstraling en een betere staat van de gevel. Dit zorgt ervoor dat de waarde van uw pand verhoogt. Ook voorkomt reiniging gevel toekomstige schade, zoals scheuren in de gevel of vochtplekken in uw pand/woning. Daarnaast verlengt de levensduur van uw pand door reinigen gevel. De gevel laten reinigen door gevelreinigers van Eco-Steam heeft diverse voordelen:

  • Juiste reinigingsmethode: Een specialist weet welke reinigingsmethode hij het beste kan gebruiken om de gevel te reinigen. Wanneer de verkeerde reinigingsmethode wordt toegepast, kan dit afbreuk doen aan de gevel. De specialisten van Eco-Steam voorzien u van het beste advies voor de juiste reinigingsmethode.

  • Professionele reinigingsmiddelen: Eco-Steam werkt met een professioneel gevelreiniging middel. Ook hebben wij alle middelen beschikbaar om de reiniging uit te voeren. Wilt u zelf uw muur reinigen? Gevelreiniging zelf doen brengt vaak nog kosten met zich mee, zoals de kosten voor het huren van een hogedrukreiniger. Mocht de zelf uitgevoerde reiniging fout gaan, brengt dit kosten met zich mee om de gevel te laten repareren.

  • Gevelreiniging en impregneren: Zodra de gevel is gereinigd, is het van belang om deze daarna te impregneren. Dit zorgt ervoor dat de gevel vochtafstotend wordt en vuil zich minder makkelijk hecht. Door de gevel te impregneren hoeft de gevel in het vervolg minder vaak gereinigd te worden. De gevelreinigers van Eco-Steam kunnen dit direct na de gevel reiniging voor u doen. Naast impregneren gaan gevelreiniging en voegen hand in hand. Herstellen van voegwerk voorkomt net als impregneren en gevel reinigen ernstige schade, waardoor uw gevel langer mee gaat.


Comments


bottom of page